Antena Căutare

FOTO! Tu ce Mini ai alege?

In segmentul premium al clasei mini e furtuna mare de ceva timp. Obisnuiti, pana acum, sa-l vedem doar pe MINI cum se da in spectacol, mai nou putem vedea cum francezii il arunca in lupta pe Citroen DS3, Alfa Romeo incinge spiritele cu MiTo, iar germanii de la Audi hotarasc sa mai incerce o data marea cu degetul.

Audi A1 incearca sa le faca concureta tuturor celor de mai sus, dar este singurul care are puterea de a fi el insusi, neapeland la trucuri retro. Daca principala tinta este MINI Cooper, tunerul ABT, cel mai reprezentativ nume in domeniul modificarii masinilor din Ingolstadt, hotaraste sa dea cartile pe fata si sa arunce o provocare directa catre Cooper S.

Poate ca AS1 ti se va parea foarte amuzant, cu sticker-ele de pe caroserie, disponibile in trei variante grafice, pentru ca tu si prietena ta sa pierdeti ore in sir, pana sa va hotarati asupra uneia.

Klecks, ceea ce s-ar traduce din germana ca Splash, este varianta ce dispune de pete albe pe partile laterale ale masinii, Aloha, aduce elemente florale, dupa care prietena ta se va da in vant, iar High Voltage este varianta care afiseaza un craniu stilizat, langa rotile frontale.

Nu ajuta la aerodinamica, oricum. ABT l-a dotat pe AS1 cu un kit exterior complet ce cuprinde prelungiri, eleron, oglinzi retrovizoare si difuzor de aer la partea din spate, asortate desenelor de pe capota, dar si nou de jante.

Amuzant la exterior, poate, dar niciunul dintre motoarele lui A1 nu au scapat neatinse de tuner, astfel ca motorul 1,2 TFSI dezvolta acum 115 CP, iar unitatea 1,4 TFSI este capabila de 150 CP. Diesel-ul de baza, de 1,6 litri ajunge acum la 110 CP, in timp ce varianta puternica a acestuia este capabila sa ofere 125 CP. Deci, care sa fie?

sursa: topgear.ro

VIDEO! Audi A7 Sportback... Coupe-urile cu patru usi nu mai sunt o nisa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x