Antena Căutare

FOTO! VATH prezinta propriul Mercedes-Benz CL63 AMG

Sunt multe motive lesne de inteles pentru care un sofer nu ar schimba in niciun fel aspectul sau performantele unui Mercedes-Benz CL63 AMG standard, dar uite ca anumiti oameni nu sunt de acord cu aceasta idee. Una dintre firmele care ofera un pachet de modificari pentru CL63 AMG pe masura cerintelor excentricilor in cauza este tunerul german VATH. Pachetul V63S implica atat modificari estetice, cat si mecanice.

Retusurile stilistice ale tunerului german se potrivesc perfect cu caracterul lui CL63 AMG, mai putin jantele negre mari cat tuciul cu care bunica facea dulceata de prune.

La posterior poti observa un difuzor de aer nou si cele patru tevi de evacuare sport, iar ultima modificare la nivel estetic sunt oglinzile laterale imbracate in fibra de carbon. Asa cum era de asteptat, tunerul german poate indeplini orice dorinta si preferinta a clientilor sai cand vine vorba de materialele care imbraca scaunele, bordul si plafonul masinii.

In fine, hai sa trecem la partea interesanta. Cu totii suntem de acord ca motorul standard al lui CL63 AMG este ca un animal salbatic, dar dupa ce inginerii VATH se joaca un pic cu parametrii unitatii ECU, propulsorul V8 biturbo de 5,5 litri se transforma intr-o bestie psihopata. Cei 630 de cai putere folositi la capacitate maxima iti vor lasa impresia ca prima ta prietena s-a inselat cand ti-a spus ca esti un tip de treaba, in timp ce ea cauta de fapt pe cineva mai interesant.

In linii mari, cam asa se prezinta un Mercedes-Benz CL63 AMG modificat de VATH. A da, pe langa toate astea, ar mai fi de mentionat faptul ca s-au modificat si suspensiile pentru a reduce garda la sol a masinii.

Nu rata galeria foto de mai jos, preluata de pe topgear.ro!

sursa: topgear

VIDEO! Se scumpesc anvelopele cu pana la 10%... FOTO & VIDEO! Cu aroma frantuzeasca, Citroen DS5 vine la Frankfurt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x