Antena Căutare

FOTO! Vezi cum arata primul Sedan Ferrari realizat in 1980!

Te-ai gandit macar o data cum ar arata un Ferrari sedan? Ei bine, ceea ce vezi in fotografii este un fel de bunic al limuzinelor cu valente sportive de astazi, sau mai exact este primul si singurul Ferrari Pinin Sedan, un concept realizat in anul 1980 care a fost realizat pentru celebrarea aniversarii cu numarul 50 a lui Pininfarina.

Initial, masina a fost doar o caroserie, dar ulterior, inginerii s-au gandit ca ar fi foarte bine daca ar adauga un motor V12 de 5.0 litri, in stare sa produca 360 CP. Zis si facut.

Apoi, designerii s-au intrebat cum ar trebui sa arate interiorul. Au propus printre altel pielea deschisa la culoare, iar apoi i-au rechemat pe ingineri, pentru ca masina trebuia sa fie dotata cu mai multe comenzi pentru reglarea automata a scaunelor si cu un radio care sa permita si conectarea unor casti.

In plus, cineva trebuia sa se ocupe si de comenzile de pe consola centrala, acolo unde este plantata o maneta a schimbatorului de viteze care seamana dintr-un anumit unghi cu un pion dintr-un set de piese foarte scumpe.

De ce a revenit masina asta in centrul atentiei acum? Pentru ca va fi scoasa la licitatie in Londra, pe 26 octombrie si se asteapta sa se obtina de pe urma acestei masini in jur de 640.000 de Euro. Pana una alta, ne oprim aici cu vorba si te poftim sa privesti masina in fotografii. A, poate ne spui si ce parere ai despre ea, mai ales in privinta aspectului.

Citeste si Top Gear Romania!

VIDEO! Stage JUK3D – o experienta virtuala cu Nissan Juke... Volkswagen Group recheama aproape 170.000 de masini cu motoare TDI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x