Antena Căutare

FOTO! Vezi o noua imagine cu Mercedes SLK 2012

Este foarte posibil ca noul Mercedes SLK sa apara la salonul Auto din America de Nord (NAIAS), din ianuarie. Pana atunci insa, noi imagini au inceput sa apara (de fapt una singura) - a existat chiar si un filmulet de prezentare pe You Tube, care nu a rezistatinsa decat cateva ore, fiind scos apoi.



Pe lista de optionale vor mai fi incluse probabil si sistemul audio Harman Kardon, sistemul COMAND Online, cu acces la internet, plus celebrul deja plafon din sticla electromagnetic, denumit Magic Sky Control.

2010/12/04//156761-mercedes-slk1.jpg

Motorizarile asteptate la acest model vor fi, desigur, unele "noi si puternice" care "combina placerea la volan cu eficienta". Detaliile in acest sens sunt putine, insa motoarele vor beneficia de sistemul Start/Stop din standard, plus o transmisie 7-Gtronic PLUS.

VIDEO! Veste buna: RCA mai mic din 2011... Forte proaspete pentru Mazda3...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x