Antena Căutare

FOTO & VIDEO! Conceptul primului supercar electric croat, prezentat la Frankfurt

Pe langa producatorii consacrati prezenti la Salonul Auto de la Frankfurt, vor fi si unii constructori mai putin cunoscuti – ca sa nu spunem obscuri. De exemplu, Rimac. Acesta este un constructor din Croatia, care a prezentat cateva fotografii de incalzire cu un concept pe care il va lansa la Frankfurt.

Rimac Concept_One va incerca sa fie un supercar electric. Pentru ca marca nu se bucura de prea multa popularitate - asta daca le punem la socoteala si pe rudele angajatilor companiei - cei de la Rimac s-au decis sa atraga atentia prin intermediul performantelor pe hartie, in combinatie cu niste fotografii teaser. Si au cam reusit.

Ce zici de 1.088 CP? Cel putin, asa se lauda Concept_One. Fiecare roata este pusa in miscare de un motor electric, iar energia acestora va fi asigurata de acumulatorii de 92 kWh.

Cica masina va fi capabila sa scoata un demaraj de la 0 la 100 km/h in 2,8 secunde, iar acul vitezometrului se va opri undeva, pe la 300 km/h. Daca va fi asa sau nu, ramane de vazut, dar pana una alta te invitam sa arunci o privire la fotografiile teaser preluate de pe topgear.ro, si la video-ul de mai jos, in care poti sa vezi anumite secvente din timpul proiectarii conceptului.



sursa: topgear

FOTO! Aston Martin il pregateste pentru Frankfurt pe DBS Carbon Edition... Atentie! Agentii de la Rutiera si soferii, sub lupa lui "Big Brother"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x