Antena Căutare

FOTO & VIDEO! Cu aroma frantuzeasca, Citroen DS5 vine la Frankfurt

Citroen se va prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt cu un model nou: DS5. Acesta este cel de-al treilea din familia DS, iar debutul conceptului a fost la Salonul Auto de la Shanghai. Modelul isi face astfel debutul european si vine cu cateva chestii asupra carora ne vom opri pentru momentele urmatoare. In primul rand, DS5 masoara 4,52 metri in lungime, 1,50 metri inaltime si 1,85 metri in latime, pozitionandu-se intre C4 si C5.

DS5 este primul model de la Citroen care va fi dotat cu tehnologia PSA HYbrid 4. Masina va avea sub capota o combinatie de doua motoare: unul de 2.0 litri turbo diesel si unul electric. Impreuna, acestea vor livra 200 CP, care vor putea fi distribuiti catre trenul de rulare printr-un sistem de tractiune integrala.

Pe langa asta, pentru satisfactia persoanelor pasionate cu adevarat de ecologie, va fi disponibil si modul de rulare exclusiv electric. Chiar si cu ambele motoare in functiune, masina va avea emisii de dioxid de carbon situate la o valoare de 99 g/km. Vanzarile noului Citroen vor incepe la sfarsitul acestui an.

Pe langa DS5, constructorul de automobile francez va prezenta noul DS3 ″Ultra Prestige″, o editie speciala realizata pentru a fi sarbatorit succesul vanzarilor pentru acest model. Compania a primit pentru DS3 100.000 de comenzi in 18 luni de la aparitie. Editia speciala se va remarca printr-un decor special pentru acoperis, botezat ″Monogramme″, impreuna cu jantele de 17 inci vopsite intr-o nuanta de gri-carbune.

Grila frontala, capacele oglinzilor retrovizoare si ramele portierelor sunt vopsite intr-o nuanta denumita ″Dark Chrome″. La interior, scaunele si panourile portierelor sunt imbracate cu o piele noua, iar plansa de bord este impodobita cu insertii ″Alpin Weiss″ si piele alba.

Francezii vor sa faca o impresie buna si prin intermediul modelului Citroen DS3 WRC, dotat cu 300 CP, care va fi prezent de asemenea la editia din acest an a Salonului Auto de la Frankfurt.



Nu rata galeria foto de mai jos, preluata de pe topgear.ro!

sursa: topgear

FOTO! VATH prezinta propriul Mercedes-Benz CL63 AMG... FOTO! "Vettel-mobilul" Infiniti FX, capabil sa atinga 300km/h...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x