Antena Căutare

FOTO & VIDEO! Noul Fiat Panda, prezentat oficial la Salonul Auto de la Frankfurt

Din punct de vedere al calitatii materialelor si asamblarii, cea mai noua creatie a constructorului italian este net superioara generatiei anterioare. Daca iei in considerare faptul ca aceasta calitate se reflecta si la exterior prin noul design mai rotunjit si modern, poti spune ca noul Panda va continua povestea de succes a generatiilor sale din trecut, vandute in peste 6,5 milioane de exemplare pana in prezent.

Spatiul interior este mai generos ca niciodata, iar sub capota se vor putea regasi urmatoarele motorizari: 1,3 litri/75CP Multijet cu sistem start-stop oferit standard, 875cc/65CP normal aspirat si turbo TwinAir de 85CP, respectiv un propulsor de 1,2 litri cu 69CP. Pe viitor va fi oferita si o versiune Panda Abarth echipata cu motorul TwinAir, a carui putere se va situa in jurul cifrei de 105CP.

Bordul a fost redesenat cu tente retro-moderne, iar materialele folosite la interior sunt de calitate premium, asemenea modelului 500. A treia generatie a lui Fiat Panda va fi oferita in zece culori de caroserie, trei nivele de echipare, patru configuratii interioare si cate doua modele de capace de roti si jante de 14 sau 15 inchi. Asta inseamna un total de 600 de combinatii posibile.

Noul Fiat Panda va fi produs incepand cu luna noiembrie a anului curent, la defuncta fabrica Alfa Romeo de la Napoli, recent modernizata de grupul Fiat. Masina va putea fi cumparata (inclusiv in Romania) incepand cu primul trimestru al anului 2012, iar preturile, din fericire, vor ramane aproape la fel ca cele ale generatiei anterioare.



sursa: topgear

Nu rata galeria foto preluata de pe topgear.ro!

Atentie! Agentii de la Rutiera si soferii, sub lupa lui "Big Brother"... IAA 2011: Fisker Surf - Cel mai tare shooting brake hibrid!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x