Antena Căutare

FOTO&Video-Spion! Renault R-Concept

Mister! Car-paparazzi au surprins in teste un concept Renault care aduce cu prototipurile DeZir si Captur, pe care constructorul francez a anuntat ca le va prezenta la Salonul de la Geneva din martie, dar nu rasare.

Concret, nu se cunosc prea multe detalii despre noul model Renault, asa ca bursa zvonurilor este deschisa. Singurele detalii clare sunt liniile de design comune cu DeZir-ul si Captur-ul, ceea ce da apa la moara speculatiilor potrivit carora francezii s-ar pregati de o schimbare de limbaj, si inscriptionarea de pe hayon: "R-Space".

Prin urmare, daca avem in vedere faptul ca intreaga gama Renault a fost primenita in ultimul timp, de la Symbol, la Megane si pana la Kangoo, singurul segment neatins a ramas cel al monovolumelor. Iar cum in aceasta clasa Espace-ul a fost pionier in anii 1980, nu ar fi exclus ca Renault R-Space sa incerce sa dea din nou lovitura.

Desi entuziasmul celor de la Renault trebuie apreciat, esecurile repurtate de Avantime si Vel Satis dau de gandit. Dar, cine stie...

Sursa: Carscoop

Foto: Autobild

Lotus vine in Romania. Da, ai citit bine!... Drive Test: BMW X1 28i - Socant! ...si atat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x