Antena Căutare

FOTO&VIDEO! Test 100% electric cu Citroen C-Zero!

Evenimentele cotidiene sunt prezentate in direct, in cadrul emisiunilor TV de stiri, divertisment, sport, etc. Iar presa scrisa analizeaza subiectele fierbinti in paginile de a doua zi. Profitand de dinamica online-ului, a1.ro v-a oferit, in premiera pentru media auto din Romania, joi, 12 mai, la ora 10.30, posibilitatea sa urmariti in timp real o evaluare pertinenta a Citroen-ului C-Zero, prima masina europeana 100% electrica.

Impatimit al cailor putere, fie ei turbo sau aspirati, Razvan Scaesteanu a uitat pentru scurt timp mirosul de benzina sau motorina si a pornit la volanul Citroen-ului C-Zero intr-o scurta calatorie in viitor, in lumea tehnologiilor alternative.

Afla cum poti sa faci "plinul" la masina cu circa opt lei (da, 8 RON!), dar si ce efort financiar presupune achizitionarea unui astfel de vehicul!



Nevoia de mobilitate, caracterul epuizabil al petrolului, gazele cu efect de sera si cresterea perpetua a preturilor carburantilor i-a determinat pe specialisti sa dezvolte sisteme alternative de propulsie.

Vezi ce solutie propune Citroen si afla avantajele si dezavantajele masinilor electrice vizavi de cele conventionale!



Foto: Andrei Tobosaru

VIDEO! Hennessey CTS-V, acum si break... Noaptea Sunetului la Muzeul Porsche...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x