Antena Căutare

FOTO! Volvo prezinta editia speciala C70 Inscription Edition

Nu stim ce are de gand sa faca constructorul suedez in privinta succesorului lui C70, dar stim sa-ti spunem ca modelul actual va iesi din productie in 2013, odata cu dezafectarea fabricii Volvo din Uddeyala. Din fericire, pana atunci mai e ceva de asteptat, iar Volvo a anuntat ca va prezenta oficial in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles un C70 imbracat in haine de gala.

Acesta poarta denumirea de Inscription Edition si se lauda cu detalii exterioare deosebite precum jantele speciale de 18 inchi, respectiv o grila putin mai agresiva decat cea a modelului obișnuit. De asemenea, Volvo a detaliat interiorul lui C70 Inscription Edition cu diverse insertii speciale din aluminiu si a imbracat scaunele coupe-cabrioletului suedez in piele Sovereign Hide.

Editia limitata a modelului scandinav este completata de o paleta coloristica formata din 3 vopsele de caroserie - Black Stone, Black Sapphire si Ice White.

Oficialii Volvo au declarat ca noul C70 Inscription Edition va fi produs in numai 2.000 de exemplare si va putea fi echipat ori cu dieselul de 2,0 litri, ori cu propulsorul de 2,5 litri pe benzina.

Citeste si TOP GEAR!

GALERIE FOTO! Vezi cele mai TARI imbunatatiri pentru masina ta!... Au aparut fotografii noi cu Hyundai Genesis Coupe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x