Antena Căutare

FOTO: VW Touareg cu infuzie de R

Pana sa repete isprava de a pune un W12 sub capota celui mai de succes SUV al marcii, cei de la Volkswagen s-au gandit sa puncteze decisiv la capitolul impresie artistica, cu un kit sport "R-Line", dedicat exclusiv lui Touareg.

O mare parte din faima SUV-urilor germane este data de look-ul impunator. Este motivul pentru care altii se bat pentru ele, in timp ce grupuri intregi de activisti eco ar vrea sa le vada arzand. Pana sa repete isprava de a pune un W12 sub capota celui mai de succes SUV al marcii, cei de la Volkswagen s-au gandit sa puncteze decisiv la capitolul impresie artistica, cu un kit sport dedicat exclusiv lui Toareg.

Pachetul R Line te poate face sa crezi ca revolta din Egipt este doar o reproducere a ceea ce s-a petrecut sub capota masinii, dar lucurile nu stau chiar asa. Desi avem bare de protectie noi, praguri si chiar un set de jante Mallory, cu dimensiunea de 20 de inchi, partea tehnica nu a fost modificata deloc, cu exceptia unor suspensii ajustate intentiilor sport.

Interiorul a fost si el upgradat in spiritul R-Line, cu insertii de aluminiu, volan incalzit, pedalier si praguri din aluminiu, precum si cu scaune reglabile electric si imbracate in piele Nappa.

Toate variantele de Volkswagen Touareg vor putea fi echipate cu pachetul R Line, cu exceptia variantei hibride, iar pe piata din Germania, optiunea va costa 1.840 de euro.

Nimic nu va putea cumpara, insa, placerea de a te diferentia de restul lumii. In sfarsit...

BMW "M1" Coupé - Furia in carne si oase... FOTO! Chevrolet Cruze hatchback descinde in Europa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x