Antena Căutare

Gadgeturi auto utile pentru șoferi. Vezi ce îți lipsește!

Iată ce gadgeturi utile, la prețuri accesibile îți recomandă Lajumate.ro.

Tehnologia evoluează constant și este menită să ne facă viața mai ușoară, chiar și atunci când suntem la volan. Deși mașinile vin echipate cu ce ai nevoie, există posibilitatea să o accesorizezi suplimentar cu gadgeturi auto realizate pentru siguranța în situații neprevăzute și sporirea confortului. Iată ce gadgeturi utile, la prețuri accesibile îți recomandă Lajumate.ro:

Suportul universal pentru telefon. Acest gadget este conceput în scopul evitării obiceiului de a ține telefonul în mână la volan, pentru a preveni orice indicent neplăcut. Suportul se poate atașa de bord pentru a fi la îndemână sau pe tetieră pentru pasagerii din spate.

Sistemul GPS este un gadget necesar în special persoanelor care călătoresc des. Deși în ultima vreme sunt utilizate mai des sistemele gps de la smartphone, un sistem dedicat mașinilor oferă o precizie mai bună, nu consumă date mobile, dispune de un ecran mai mare și nu trebuie ținut în mână, ceea ce oferă mai multă siguranță.

Camera auto poate fi de ajutor în mai multe situații. Acest gadget poate fi folosit atât ca device de supraveghere, dar și pentru filmarea peisajelor frumoase atunci când călătorești. Există două tipuri de camere pe piață: camera auto oglindă și camera auto normală.

Pe Lajumate.ro găsești peste 30.000 de anunțuri cu orice gadgeturi și accesorii auto ai nevoie pentru mașina ta!

Oficial! Limita de viteză s-a mărit cu 10 km/h. Anunțul care-i va bucura pe sute de mii de șoferi din România!... Gata, e oficial! Șoferii riscă să rămână fără permisul de conducere dacă nu se duc la examinarea recomandată de orice me...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x