Antena Căutare

GALERIE FOTO! Fetele de la Geneva 2011

Combinatia masini, cai putere si femei frumoase constituie sarea si piperul oricarui salon auto din lume. Iar atunci cand este vorba si despre Geneva, unul dintre cele mai importante cinci evenimente auto din lume, alaturi de Frankfurt, Paris, Detroit si Tokyo, majoritatea expozantilor fac eforturi sustinute pentru a da cat mai bine in fata miilor de camere de filmat.

Vezi galeria cu cele mai sexy hostesse din subsolul paginii!

Cea de-a 81-a editie a Salonului Auto de la Geneva si-a deschis miercuri portile publicului larg.

In materie de noutati merita consemnate Chevrolet Cruze hatch­back, un model important pentru Europa de Vest, la care se adauga sedanul Aveo, de la aceeasi marca, apoi versiunea comerciala a lui Opel Ampera, dar si conceptul Zafira, care prefigureaza viitorul model de serie. Doua concepte importante, venite de la japonezi, vor marca, fiecare in felul sau, viitorul automobilului.

Daca Infiniti Etherea anticipeaza un nou model care va concura in clasa compacta, cu BMW Serie 1 si Audi A3, Mazda Minagi se va transforma intr-un crossover cu numele CX-5. In fine, Concept-Global Small de la Mitsubishi nu pare a fi decat viitorul Colt si derivatele sale pentru diferitele piete ale lumii.

La capitolul „sportive" au fost pre­zente, printre altele, conceptul Toyota FT-86 II, primul rod al colaborarii cu Subaru, iar intr-o clasa superioara Lamborghini Aventador LP700-4. Nu lipsite de importanta sunt si sur­prizele BMW: versiunea electrica a Seriei 1, numita ActiveE, dotata cu un motor de 170 CP si autonomie de 160 km, ce va fi produs in serie mica, si conceptul-studiu Vision Connected Drive, un roadster ce incearca sa trans­mita mult despre viitorul acestei marci, care aminteste la fel de mult de un alt studiu, GINA, care a fascinat fanii automobilului.

De asemenea, noile Kia Rio si Picanto, dar si noua gama Lan­cia/Chr­ysler, plus Fiat Freemont, completeaza lista extrem de lunga cu debuturile din Elvetia.

Renault: "Noul Logan va fi mai german, mai calitativ, ca un Volkswagen!"... VIDEO! Geneva 2011: Mitsubishi Global Small - Alta fata a Colt-ului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x