Antena Căutare

GALERIE FOTO! Geneva 2012: Nici un salon fara fete sexy

De 107 ani, Salonul Auto de la Geneva este podiumul netru unde tehnologia de ultima ora si ideile inovative defileaza impreuna sub forma conceptelor si a masinilor de serie prezentate in premiera mondiala de catre cei mai importanti constructori din intreaga lume. Iar, cum o defilare nu poate fi considerata completa in lumea auto in lipsa hotesselor, nici de la cea de-a 82-a editie a Salonului de la Geneva nu puteau lipsi fetelele asortate in tinute care mai de care mai sexy.

Salonul Auto de la Geneva, singurul eveniment de profil european ce se desfasoara in fiecare an si unul dintre cele mai importante cinci din lume, alaturi de saloanele de la Frankfurt, Paris, Detroit si Tokyo, si-a deschis portile pentru presa de specialitate iar, in perioada 8-18 martie sunt asteptati peste 700.000 de vizitatori.

In total, in halele de la Palexpo se afla 140 de premiere mondiale si europene, inclusiv primul MPV romanesc, Dacia Lodgy, si primul Ford iesit de pe portile fabricii de la Craiova, B-Max.

Foto: Razvan Scaesteanu

Geneva 2012: B-Max, primul Ford "Made in Romania"... 180 de cai putere pentru Ford Fiesta ST...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x