Antena Căutare

Galerie FOTO: istoria Lotus

Esenta masinilor Lotus - rezumata la performante exuberante si reactii rapide - s-a pastrat intacta de pe vremea fondatorului Colin Chapman. Pentru Lotus, 18 mai 1958 este o data importanta.

Lotus 12 a fost masina care a alergat pe circuitul din Monaco in 1958. Nu a trait decat un an, pentru ca la rand stateau alte masini, mai performante si mai zbuciumate, numai bune de folosit ca sursa de inspiratie si pentru versiunile stradale.

La inceputul anilor 1960, oamenii care isi doreau sa fie mai aproape de masinile britanice care participau la curse puteau sa aiba un Lotus Elite S1. Formele plonjate ale masinii te cuceresc daca apreciezi stilul britanic al vremii. Pur si simplu, este greu sa-i rezisti.

Vezi GALERIA FOTO pe topgear.ro!

Sub 1.000 cmc: Twin Air, motorul anului 2011!... Primele poze cu Honda CR-Z de la Mugen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x