Antena Căutare

Galerie Foto: Un Chrysler de cosmar

Noul Chrysler 300 nu mai este chiar atat de nou, ceea ce inseamna ca tunerii au acum destul timp pentru a-si materializa cele mai malefice ganduri, legate de limuzina americana. Fatchance sparge gheata, cu proiectul 2.0. Cardiacii ar face bine sa nu priveasca asta!

Creat, parca, pentru a innobila orice parcare de casino sau pentru a intimida toate damele de companie de pe Coasta de Vest, Fatchance 2.0 rapeste pana si bruma de eleganta ce il caracteriza pe Chrysler 300 si pune in locul ei o tona de opulenta. Albul orbitor este combinat cu negrul infricosator...sau asa ceva.

Garda la sol a fost coborata, ornamentele cromate au fost vopsite acum in negru, spre disperarea fanilor bling-bling, iar rotile au fost inlocuite cu niste cazane de 22 de inch.

Partea din spate a primit un plus de masivitate, prin noua bara de protectie, element pe care Fatchance l-a adaugat si in fata. Totul vine la pachet cu esapamentul dublu, pentru un efect total.

Fatchance spune ca nu a avut timp sa modifice nimic sub capota sau la interor, dar promite sa fie gata pana la SEMA 2011. Oh, multumim, dar chiar nu este nevoie. Pe bune, chiar deloc!

Sursa: Top Gear

Legislatia romaneasca, hotul care ajuta hotii... Un Volvo C30 Electric cu gheata, va rog!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x