Antena Căutare

Galerie spion: Mercedes G65 AMG se plimba prin Suedia

Cel mai longeviv model din istoria Mercedes, G-Class implineste anul viitor 33 de ani de productie. A trecut prin numeroase restilizari si modernizari ale interiorului si a reusit sa tina pasul cu vremurile, devenind un simbol al bogatasilor rebeli, care isi doreau o masina de lux dura, solida si cat mai masculina. Chiar si asa, toti se intrebau cand se va hotari Mercedes sa scoata de pe piata acest off-roader extrem, care arata la fel de bine cocotat pe creasta Pietrei Craiului cat si in parcarea unui club de fite din zona Lacul Tei. Ei bine, toate zvonurile privind incetarea productiei lui G-Class s-au dovedit a fi nefondate, pentru ca Mercedes inca dezvolta versiuni noi ale acestuia. Dovada o fac pozele imortalizate de paparazzi, care dezvaluie doua noi versiuni AMG ale impunatorului G-Wagen, surprinse la teste in Suedia.

Cele doua versiuni G-Class semnate AMG vor fi lansate sub denumirile G63 (sau G55) si G65. Cel mai probabil G63 va avea sub capota motorizarea folosita acum de constructorul german pe toate modelele nou lansate din gama 63 - mai exact, un V8 de 5,4 litri, biturbo, ce produce in jur de 525 CP si 700 Nm.

Ramane de vazut daca cei de la Mercedes vor lasa denumirea G55 care descrie capacitatea cilindrica a propulsorului sau vor opta pentru G63, asemenea celorlalte modele care folosesc aceasta motorizare.

Vezi toata galeria in Top Gear!

Vezi scaunul de masina revolutionar! Memoreaza corpul soferului!... Retrospectiva: Cele mai asteptate masini ale anului 2011...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x