Antena Căutare

Gândește-te bine înainte să cumperi! Avantajele și dezavantajele pieselor auto la mâna a doua

Statisticile au arătat că tot mai mulți români își cumpără mașini și piese auto la mâna a doua pentru că prețurile sunt mult mai mici. Această practică are atât avantaje cât și dezavantaje:

Statisticile au arătat că tot mai mulți români își cumpără mașini și piese auto la mâna a doua pentru că prețurile sunt mult mai mici.

Această practică are atât avantaje cât și dezavantaje:

În ceea ce privește piesele auto second-hand, este mai avantajos să cumperi componente de interior, precum scaune și banchete la mâna a doua. Cele noi au costuri mult mai mari, iar cele la mâna a doua își fac treaba la fel de bine, însă la jumatate de preț.

Un alt avantaj al pieselor second-hand constă în faptul că poți negocia prețul direct de la proprietar. Vezi pe Lajumate.ro peste 32.000 de piese auto la mâna a doua.

Dezavantajele pieselor la mâna a doua constau în gradul de uzură care poate provoca probleme mult mai grave și mai greu de rezolvat mașinii. În cazul unor piese auto nu-ți poți da seama cu ușurință dacă sunt uzate, mai ales dacă nu ai cunoștințe în domeniu. În acest caz riști să cumperi componente care să se defecteze la scurt timp după ce le-ai montat.

Consumabilele nu trebuie cumpărate la mâna a doua. Aceste piese nu sunt scumpe dacă vrei să le achiziționezi noi, așa că nu vei face o economie prea mare dacă le cumperi la mâna a doua. Pe Lajumate.ro găsești aproximativ 2.000 de consumabile pentru mașina ta, la prețuri accesibile.

Prețul face totul! Ce mașini de lux la mâna a doua cumpără românii... Volkswagen, cel mai mare constructor auto din lume. Cine s-a clasat pe locul doi?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x