Antena Căutare

Ar fi trebuit să fie cele mai șmechere geamuri auto, dar s-au făcut praf și au făcut de rușine Tesla, în direct! Ce explicație a dat Elon Musk – Video

Geamurile noului Cybertruck, ce rezistaseră la testele iniţiale în care o bilă de metal a fost lăsată să cadă de la câţiva metri înălţime, s-au crăpat imediat în timpul unei demonstraţii live. Elon Musk a explicat motivul pentru care acestea s-au spart imediat, în direct. 

Elon Musk, la prezentarea eșuată a Cybertruck.

Când şeful departamentului de design de la Tesla, Franz von Holzhausen, a testat rezistenţa geamurilor noului camion electric cu bile de metal, geamurile din partea şoferului şi cel din spate s-au crăpat de la prima lovitură. Apoi, Elon Musk a trebuit să-şi continue prezentarea din faţa camionului cu geamuri fisurate.

Duminică noapte, Musk a explicat pe Twitter de ce s-a întâmplat acest lucru. Se pare că înainte de prezentarea live, Franz von Holzhausen lovise cu un ciocan panourile de caroserie, ceea ce a afectat rezistenţa geamurilor.

„Impactul loviturii a slăbit rezistenţa geamurilor, fisurându-le la bază, de aceea bila de metal nu a ricoşat. Ar fi trebuit să lovim mai întâi geamurile şi apoi uşile. Data viitoare…“, a scris Elon Musk pe Twitter, potrivit adevarul.ro.

Elon Musk a dat o explicaţie şi pentru aspectul plat ciudat al Cybertruck: maşina este fabricată din acelaşi tip de oţel tare folosit pentru rachetele Spacex – care nu poate fi ştanţat.

Vești proaste pentru viitorii șoferi! Această categorie de persoane nu are dreptul să dea de permisul de conducere... Toți șoferii care au mașini diesel și pe benzină sunt privilegiați! Orban anunță schimbările pe care vrea să le aplice...
Focaccia simplă de casă. Rețetă de pâine din bucătăria italiană
Atunci când ți-e poftă de pâine preparată în casă, cu siguranță te gândești care ar fi...
Horoscopul zilei de 31 martie 2023. Leii sunt plini de energie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 martie 2023 spune că nativii din zodia Leilor nor avea parte de o zi...
Parteneri
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2023. Taurii vor avea parte de o nouă poveste de iubire
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x