Antena Căutare

Geneva 2011: Swift Sport varianta BETA

Nu poti sa fii un om normal si sa nu-ti placa Swift Sport. Adica, ar fi ceva in neregula cu tine. Suzuki nu are o gama extraordinara de masini, dar tot ce face e tineresc, accesibil si plin de viata. Si, daca te intreaba cineva care e modelul preferat din curtea micului producator nipon, ai fi nebun sa zici altceva in afara de Swift Sport.

Iar acum, au scos unul nou! Personal, am facut tumbe in fata ecranului la cat de surescitat am fost cand am vazut pozele astea. Din pacate, nu avem detalii tehnice sau altceva, dar sasiul Swiftului oricum poate duce mult mai multa putere decat cei 96 pe care ti-i ofera 1,2-ul in momentul de fata si ne asteptam la o reiteratie a genialului 1,6 de pe generatia anterioara.

Daca omiti cateva detalii estetice, asta este, in mare parte, noul Swift Sport, desi au tinut in continuare sa il spuna "Concept".

Hai sa fim seriosi, interiorul ala e gata deja, iar la exterior probabil ca va avea un difuzor de aer mai cuminte pe spate si niste jante ceva mai mici. Iar de eleronul ala minunat de vulgar nu putem decat sa speram ca nu se vor atinge.

Sursa: TOP GEAR

VIDEO! Vezi cat de periculoasa este tamponarea camioanelor din spate!... Geneva 2011: Pe aripile lui PhoeniX...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x