Antena Căutare

Geneva 2011: Wiesmann Spyder - urat, albastru, hardcore...

Wiesmann nu face prea multe masini, dar alea pe care le face, sunt, in general, niste bijuterii pe roti, ceva mai rapide ca argintul viu. Aceasta ultima creatie a lor, in schimb, e un pic mai frumoasa ca o cangrena.

Nu, serios... arata de parca au facut cu tot dinadinsul sa ti se aplece in momentul in care te uiti la el. Dar, in acelasi timp, ne-au lasat cateva indicii cum ca asta ar fi cel mai hardcore Wiesmann creat vreodata. Indicii cum ar fi... lipsa unui parbriz. Sau lipsa portierelor. Dar bine, absenta acestor luxuri, aduce cu sine un atu ce nu poate fi desconsiderat cu usurinta - cantareste fix 1.000 de kilograme.

Iar apoi te gandesti "Stai un pic, 1.000 de kile este enorm! Atata cantareste un Golf 3 pe benzina. Si ala are portbagaj si loc pentru cinci persoane!" Da, dar nu are un V8 de 420 de cai sub capota.

Mai exact, V8-ul de pe actualul M3. Iar asta inseamna suta in mai putin de patru secunde si o viteza de top de 290 km/h. Depinzand, bineinteles, de cat de aerodinamic ti-e capul.

Ceva ne spune ca halul in care arata deja nu mai are nicio relevanta.

Sursa: TOP GEAR

Electric Power: Mitsubishi i-MiEV a venit in Romania... VIDEO! Vezi cat de periculoasa este tamponarea camioanelor din spate!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x