Antena Căutare

Geneva 2012: B-Max, primul Ford "Made in Romania"

Ford a prezentat in cadrului celei de-a 82-a editii a Salonului Auto de la Geneva noul monovolum compact B-Max, ce se produce in fabrica de la Craiova. Mai mult, citadina familiala vine si cu o inovatie in ceea ce priveste tehnologia: lipsa montantului "B" (dintre portiera fata si cea spate).

B-Max se lauda cu cel mai generos spatiu de depozitare din clasa sa, acces extrem de facil datorita sistemului "Easy Access Doors", ce integreaza montantul "lipsa" in ele, si cu primul propulsor turbo pe benzina fabricat in Romania, 1.0 EcoBoost. Acesta va fi oferit in trei variante de putere (100, 120 si 125 CP), iar paleta de motorizari va fi completata de diesel-ul Duratorq TDCi, si el cu mai multe puteri.

VEZI galeria foto din subsolul paginii!

"B-MAX combina un design incitant si inovator cu dotari care inainte, puteau fi gasite numai in clasele superioare de masini. Este o masina complet noua care raspunde nevoilor unui numar tot mai mare de clienti care isi doresc mult mai mult de la o masina din clasa mica", a declarat Stephen Odell, presedinte si CEO Ford Europe, in cadrul conferintei de presa de la Geneva.

Productia de serie a modelului B-Max va incepe in luna aprilie iar, deocamdata, nu a fost comunicat nici macar pretul de baza.

Foto: Razvan Scaesteanu

VIDEO! Fiat si Volvo si-au prezentat noile modele la Geneva... GALERIE FOTO! Geneva 2012: Nici un salon fara fete sexy...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x