Antena Căutare

Geneva 2013: Dacia Duster Aventure – Editie limitata

Dacia face spectacol la cea de-a 83-a editie a Salonului Auto de la Geneva. In prim plan se afla prezentarea noului Logan MCV, dar nici Duster-ul Aventure nu trece neobservat. Primul 4x4 din istoria constructorului roman se apropie de varsta pensionarii dupa trei ani de cariera. Iar editia limitata Aventure este menita a-i da un ultim impuls SUV-ului inainte de a fi inlocuit, mergand mai departe pe tendinta outdoor, care atrage soferii dornici de mai multa aventura.

Duster Aventure adauga elemente de outdoor care fac diferenta, creand un look absolut original: rampa de proiectoare, scuturi de protectie fata si spate, masca neagra pentru faruri, sageti de culoare rosie care semnalizeaza inelele de remorcare si zonele de pozitionare a cricului, aparatoare de noroi pe care este marcat Duster. De asemenea, stripping-urile exterioare dau un plus de personalitate vehiculului si amintesc de competitiile auto in cadrul carora Duster s-a remarcat.

Pornind de la versiunea Ambiance, seria limitata este disponibila in doua nuante, Blanc Glacier si Noir Nacré. Calandrul este de un negru stralucitor, la fel carcasele oglinzilor retrovizoare si jantele de otel de 16 inch. Iar geamurile fumurii confera sobrietate si protectie impotriva razelor U.V, orbirii, caldurii…

Spatiul interior si confortul care au contribuit la succesul Duster se regasesc, evident, si la seria limitata. Cusaturile de pe tapiterie sunt albe, iar pe scaune sunt motive de tip busola cu inscriptia Duster. Consola centrala, de un negru stralucitor, se asorteaza cu designul exterior iar conturul aeratoarelor, centrul volanului si manerele portierelor – toate pe alb, reamintesc nuantele acestei serii limitate.

Seria limitata Duster Aventure este disponibila in versiunile 4x2 si 4x4. Modelul dispune de GPS Garmin semi-integrat in tabloul de bord care este dotat cu hartile rutiere a 45 de tari europene. De asemenea, masina este echipata cu faruri de ceata si o rampa de proiectoare detasabila pe pavilion care ofera un plus de vizibilitate in orice circumstanta.

PREMIERA! Geneva 2013: Noul Logan MCV - Un break cu stil... Galerie Foto! Geneva 2013: 10% mai putine fete sexy...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x