Antena Căutare

Gimnastelor le place MINI - Vezi cate incap intr-o masina!

O echipa de gimnaste din East Sussex (Marea Britanie) a doborat doua recorduri Guinness World Records™ pentru numarul de oameni care incap intr-un MINI, respectiv intr-unul clasic, din anii ’60, si intr-unul din gama 2012.

In Potters Fields Park din Londra, 28 de tinere s-au contorsionat si si-au facut loc intr-un MINI 2012 cu ocazia celei de-a 8-a reuniuni anuale Guinness World Records Day. Domnisoarele au utilizat la maximum orice spatiu disponibil in MINI, inclusiv bordul, spatiul pentru picioare, ba chiar au reusit sa plaseze patru persoane in portbagaj. Echipa a doborat astfel vechiul record, de 27 de persoane, stabilit tot de ea anul trecut la Eastbourne.

Dupa ce au sarbatorit primul record, tinerele au mers la studiourile ITV pentru a incerca stabilirea celui de-al doilea record, in direct, la "This Morning", unde au izbutit sa urce 23 de persoane in habitaclul unei versiuni clasice Mini, astfel ca si-au imbunatatit vechea performanta - 21 de fete.

Pirelli investeste masiv in Slatina. Ce planuri are Victor Ponta pentru taxa de prima inmatriculare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x