Antena Căutare

Honda CR-Z se da si pe Le Mans

Cu toate ca niponii nu mai sunt prezenti de cativa ani buni in cadrul legendarei curse de la Le Mans, acestia inca profita de reclama pe care si-o fac pe seama participarilor din trecut.

In cadrul expozitiei Le Mans Vers Le Futur ("Le Mans pentru viitor"), divizia sport americana Honda Performance Development va prezenta CR-Z Hybrid Racer, alaturi de alti constructori si ale lor prototipuri de masini care ar putea participa in legendara cursa Le Mans candva in viitor. Aceste masini vor parcurge un tur demonstrativ inaintea inceperii cursei de 24 de ore de la Le Mans.

Modelul creat pentru a testa punctele forte ale unei motorizari hibrid in regim de competitie a fost lansat in cadrul Salonului de tuning SEMA Show din Las Vegas. Desi in prezent este folosit ca safety car in campionatul Speed EuroSeries, in 2010 a obtinut locul doi in clasa sa in cadrul cursei de 25 de ore de la Thunderhill.

Tot articolul, in Top Gear!

Marcile auto premium isi atrag clienti din randul practicantilor de yachting si golf... Romania - tara tuturor posibilitatilor: Patru taxe, niciun drum bun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x