Antena Căutare

Iata primele imagini cu viitorul supercar McLaren: P1

Britanicii au dezvaluit primele ipostaze cu McLaren P1, succesorului Regelui supermasinilor de strada - legendarul McLaren F1.

Acum e acum: acesta este succesorul uneia dintre cele mai tari masini construite vreodata, McLaren F1. Iar McLaren si-a setat un scop destul de simplu cu noul P1: „sa fie cea mai buna masina de condus din lume, atat pe strada cat si pe circuit.”

Ei bine, spunem noi ca acum e acum, dar acesta este de fapt un concept – va trebui sa asteptam pana in 2013 pentru o versiune de productie si apoi INCA 12 luni pana sa vedem pe viu masina. E de inteles oarecum faptul ca britanicii vor sa masoare de doua ori si sa taie o data: masina asta are o presiune mare care apasa pe ea.

Detaliile sunt extrem de putine in momentul de fata, dar Ron Dennis – seful McLaren – spune ca „McLaren P1 va fi rezultatul a jumatate de secol de productie de masini de strada si de circuit. Acum douazeci de ani am ridicat standardele cu McLaren F1 in ceea ce tine de performante, iar scopul nostru este sa le redefinim cu McLaren P1.”

Citeste mai multe pe TopGear

Vezi preturile pentru masinile din gama Dacia Dokker!... OFICIAL! Volvo V40 Cross Country - Crossover de pension...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x