IGPR: Peste 53.000 de maşini, verificate în cadrul acţiunii TISPOL Speed; 2.240 de şoferi au rămas fără permis de conducere

Peste 53.000 de maşini au fost verificate de poliţiştii din întreaga ţară, în cadrul acţiunii TISPOL Speed, fiind aplicate peste 37.700 de sancţiuni contravenţionale. 2.240 de şoferi au rămas fără permis de conducere

Peste 53.000 de maşini au fost verificate de poliţiştii din întreaga ţară, în cadrul acţiunii TISPOL Speed, fiind aplicate peste 37.700 de sancţiuni contravenţionale. 2.240 de şoferi au rămas fără permis de conducere.

”Săptămâna 1 - 7 aprilie 2019 a fost dedicată controalelor T.I.S.P.O.L. –Speed. Poliţiştii rutieri din toată ţara au verificat respectarea regimului legal de viteză de către conducătorii auto, acţionând astfel pentru prevenirea accidentelor rutiere. În cele şapte zile de controale, poliţiştii rutieri au verificat peste 53.000 de conducători auto şi au aplicat 37.710 sancţiuni contravenţionale pentru depăşirea vitezei legale”, au transmis, luni, reprezentanţii Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Sursa citată a precizat că peste 2.240 de şoferi au rămas fără permisul de conducere, după ce au fost depistaţi circulând cu viteză excesivă.

De asemenea, poliţiştii angrenaţi în activităţile sus-menţionate au constatat 22 de infracţiuni la regimul rutier.

Sursa: News.ro

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri