Antena Căutare

Imaginatie bolnava: BMW M5 cu... bena!

Zilele trecute s-au facut poze spion unui BMW M3 care nu avea spate. Bine, avea, dar sub forma de bena. Si facea ture de forta pe Nurburgring. Au aparut tot felul de zvonuri si prezumtii, care au fost infirmate oficial: asa cum nu s-a produs pana acum. M pick-up nu se va produce nici de-acum inainte.

Dar asta nu inseamna ca de-a lungul timpului nu au fost tot felul de infocati care au dorit sa-si transforme berlina sportiva in pick-up. Iar jucatorul profesionist de golf Stuart Appleby este unul dintre ei.

Asa ca intr-o zi din 2008, el baga flexul in M5-ul relativ proaspat cumparat, cu gandul sa-l taie suficient de mult incat sa-l transforme intr-un pick-up sport. Si pentru distractie, desigur. Ce distractie o mai fi si asta...

Prin luna octombrie a aceluiasi an, treaba era gata. Ce a iesit, poti vedea in pozele de mai jos: o utilitara M5 de 460 de cai.

Si, ca sa vezi, Stu a mai zis ca nu-i pasa ce crede lumea despre masina lui. Unii spun ca ar arata mai bine decat versiunea berlina, si ca si-ar dori sa existe in productie de serie. Tot ce stim noi e ca sunt compatriotii lui Appleby - australienii.

Sursa: Top Gear

Renault Sport va deveni producator auto independent... VIDEO! Record: Dacia cu numarul 4.000.000...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x