Antena Căutare

Important pentru şoferi! Verifică înainte de a te urca în maşină! Dacă ai găsit o sticlă de plastic la roată, eşti în pericol

Organele de poliție avertizează toți posesorii de automobile! Pentru a sparge o mașină, hoțul nu are nevoie decât de un recipient de plastic!

Organele de poliție avertizează toți posesorii de automobile! Pentru a sparge o mașină, hoțul nu are nevoie decât de un recipient de plastic!

CUM FUNCŢIONEAZĂ METODA:

Atunci când șoferul pornește mașina, aude un zgomot foarte straniu – e zgomotul provocat de zdrobirea recipientul de către roata pusă în mișcare. Acesta oprește, iese din mașină pentru a găsi sursă și cauza zgomotului. Acum, hoțul profită de moment, se urcă la volanul mașinii și pornește în viteză.

Atenţie! Aceasta este cel mai nou mod de a fura. Cum funcționează metoda ”coala de hârtie” şi cum te fereşti

Organele de poliție recomandă insistent: ”Înainte de a urca la volanul automobilului personal, verificați dacă deasupra roților mașinii există vreun corp străin”.

De asemenea, poliția îndeamnă internauții să răspândească această informație pentru a preveni astfel jafurile de mașini.

Nici hoții nu mai sunt ce au fost! Doi tineri din Neamț au vrut să fure o cameră de supraveghere după ce au trecut chiar prin fața ei

Maşina ar putea deveni un lux pentru mulţi români. Ce veşti proaste aduc autorităţile şoferilor... O mașină electrică te lasă fără cuvinte! Trage un camion pe o șosea înghețată!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x