Atenție, șoferi! Telefonul mobil vă poate scăpa de amendă. Ce trebuie să faceți

La Pitești, telefonul mobil îi scapă pe șoferi de amenzi, atunci când sunt în căutarea unui loc de parcare. Autorităţile au creat un site unde orice conducător auto poate vedea locurile de parcare unde are voie să îşi lase autoturismul, precum si locurile interzise.

La Pitești, telefonul mobil îi scapă pe șoferi de amenzi, atunci când sunt în căutarea unui loc de parcare. Autorităţile au creat un site unde orice conducător auto poate vedea locurile de parcare unde are voie să îşi lase autoturismul, precum si locurile interzise.

În aplicaţie au fost introduse 11 mii de spaţii. Unele închiriate de firme, altele de persoane fizice.

Cum locurile de parcare sunt puține, iar numărul mașinilor este din ce în ce mai mare, autoritățile din Pitești încearcă să rezolve problema. Astfel, a fost creat site-ul www.parcaripitesti.ro ce le arată șoferilor unde pot parca, fără să fie în pericol să primească vreo amendă.

Culorile sezonului de primăvară-vară 2022. Care sunt datele oferite de raportul Institutului Pantone Fashion Color Trend
Culorile sezonului de primăvară-vară 2022 au fost dezvăluite de prestigiosul raport al...
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2021. Balanțele au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2021 spune că nativii din zodia Balanțelor au nevoie de o...
Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri