Încă o ţară va permite şoferilor să deţină permise de conducere digitale. Vor fi actele mai uşor de fraudat?

Cetăţenii din Africa de Sud vor avea opţiunea, începând de luna viitoare, să deţină permise de conducere digitale, a anunţat guvernul. Acestea vor fi disponibile în aplicaţia mySA GOV, dezvoltată de Appviation, scrie go4it.ro. 

Cetăţenii din Africa de Sud vor avea opţiunea, începând de luna viitoare, să deţină permise de conducere digitale, a anunţat guvernul. Acestea vor fi disponibile în aplicaţia mySA GOV, dezvoltată de Appviation, scrie go4it.ro.

Astfel, când vor fi opriţi de poliţie şoferii vor putea arăta permisul digital din aplicaţie.

Aplicaţia generează un cod de bare nou la fiecare 30 de secunde pentru a împiedica folosirea de permise contrafăcute. Sistemul poate fi folosit şi pentru permise de conducere a ambarcaţiunilor sau pentru înmatriculări de vehicule. În viitor va fi extins şi pentru alte tipuri de acte şi documente.

Primul sistem de acest fel a fost introdus anul trecut de statul australian New South Wales.

Guvernele din întreaga lume încearcă să se adapteze la nivelul la care a ajuns tehnologia.Începând cu luna decembrie a acestui an, în Marea Britanie vor fi introduse noi reguli pentru obţinerea permisului de conducere.

Printre altele, candidaţii vor trebui să demonstreze că ştiu să folosească sisteme de navigaţie prin GPS, precum Waze sau Google Maps.

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri