Antena Căutare

Infiniti, cu ochii larg inchisi

Barbatii care au pasit pe 10 iunie incepand cu ora 20.00 prin tunelul restaurantului Aqua din Bucuresti au intrat intr-o atmosfera cu iz de Stanley Kubrik, plina de modele decorate sumar cu masti si panze ilustrative.

Evenimentul a marcat lansarea in Romania a Infiniti FX Limited Edition.

Adica o serie de 100 de bucati de modele FX, destinate unor exclusivisti norocosi, care au in plus fata de celelalte modele FX (care sunt destinate exclusivistilor obisnuiti), cateva elemente destul de interesante: doua culori speciale, Obsidian Black si Moonlight White Pearl, jante de 21 inch cu design de turbina si intr-o nuanta dark graphite metalica malefica, grila radiator, prize de aer la pasajele rotilor si bare portbagaj in aceeasi nuanta dark graphite, faruri fumurii si alte cateva elemente la interior care ar trebui sa faca si pasagerii sa se simta la fel de exclusivisti precum posesorul masinii.

Dintre acestea, mentionez doar ca pavilionul este acoperit cu material Alcantara.

Preturile se situeaza intre 72.300 de Euro pentru modelul FX37S (V6, 320 de cai) si 81.600 Euro pentru FX50S (V8, 390 de cai).

In final, mai merita sa mentionez si ca din cele 100 de bucati de FX Limited Edition destinate pentru Europa, 4 au fost alocate pentru Romania.

Asta inseamna, desigur, ca pe nici unul dintre cei patru cumparatori n-o sa-i intereseze vreodata ca Jeremy Clarkson a spus despre FX50 ca arata ca Jabba the Hut, in aceeasi masura in care nici pe fanii Porsche nu-i intereseaza ca Jeremy considera ca 911 e un gunoi.

Pe langa parfumul de exclusivitate, povestea Infiniti este dovada clara ca atmosfera din spatele acestor bucati de fiare care ne conduc viata e cel mai important argument de cumparare. Din fericire si in mod curios, povestea Infiniti are aceeasi aroma si in Japonia, si la Geneva, si in Romania.

Tu ce SUV ti-ai lua cu 80.000 de Euro?

sursa: topgear.ro

DRIVE TEST: Citroën DS3 - noul rival al lui Mini Cooper... Glontul argintiu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x