Căutare Live

Informație de ultimă oră! Ce se întâmplă cu programul Rabla: „Românii pot să...”

Vestea momentului pentru români! Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a anunțat noi informații despre programul Rabla și Rabla Plus!

Vestea momentului pentru români! Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a anunțat noi informații despre programul Rabla și Rabla Plus!

PROGRAM RABLA. Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a aprobat 189 de dosare de finanţare în cadrul programelor "Rabla" şi "Rabla Plus" pentru persoane juridice, dintre care 23 de dosare pentru achiziţionarea de autovehicule ecologice.

PROGRAM RABLA. Potrivit unui comunicat de presă al instituţiei, în Programul "Rabla" au fost acceptate 156 dosare pentru 260 autovehicule, în timp ce în Programul "Rabla Plus" au fost aprobate 23 de dosare pentru 72 autovehicule, dintre care opt electrice hibride şi 64 electrice 100%.

Informație de ultimă oră! Ce se întâmplă cu programul Rabla: „Românii pot să...”

PROGRAM RABLA. Listele persoanelor juridice care au fost acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul AFM, la secţiunile aferente, iar persoanele juridice care au primit aprobare pentru finanţare se pot adresa unuia dintre producătorii/dealerii auto validaţi.

Sesiunea de depunere a dosarelor atât pentru Programul "Rabla", cât şi pentru Programul "Rabla Plus" se desfăşoară până la data de 11 octombrie 2019, informează cei de la Agerpres.

Peste o sută de autobuze electrice, cumpărate prin POR 2014 – 2020; mijloacele de transport vor ajunge în Alba-Iulia, Bu... AFM a publicat listele cu persoanele juridice aprobate în cadrul Programelor Rabla şi Rabla Plus...
Parteneri
De ce te simți mereu obosită. Care este explicația experților
Catine.ro
Ultimele știri
x