Căutare Live

Infotrafic. Restricţii de trafic pe A2 Bucureşti-Constanţa, pe sensul către Capitală

Circulaţia rutieră pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa este restricţionată, pe durata lunii aprilie, pe sensul către Capitală, din cauza unor lucrări la carosabil.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a arătat că, în perioada 1-30 aprilie, circulaţia rutieră va fi restricţionată pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa.

Restricţia se impune pentru a permite efectuarea unor lucrări de reparaţii la partea carosabilă.

Astfel, traficul rutier se deviază din banda 1 în banda 2, pe sensul către Bucureşti, de la kilometrul 100+500 de metri (comuna Dragalina, judeţul Călăraşi) până la kilometrul 100+200 de metri. De la această limită, s-a procedat la devierea traficului de pe calea 2 (sensul către Capitală) pe calea 1 (sensul către litoral), până la kilometrul 90+750 de metri (comuna Vâlcelele, judeţul Călăraşi), circulându-se pe calea 1 în ambele sensuri.

Şoferii sunt sfătuiţi să respecte semnificaţia semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condiţiilor de trafic şi de drum.

Sursa : news.ro

Platformă online: Vânzările de roviniete au scăzut cu 25% săptămâna trecută, pe fondul stării de urgenţă... Suspendarea producţiei fabricilor Ford la nivel european se prelungeşte până cel puţin la data de 4 mai...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri