Căutare Live

Inginerii Audi pregatesc varianta decapotabila a modelului RS5

Imaginile pe care le poti vizualiza in galeria de mai jos prezinta in mare masura felul in care va arata varianta de serie a viitorului Audi RS5 Convertible. Dar vestea buna este ca aceste imagini, impreuna cu marca RS5 Convertible, au fost inregistrate de Audi la Biroul German pentru Patente si Marci Comerciale din Munchen.

Prin urmare, varianta decapotabila a lui RS5 nu mai este un simplu zvon al presei auto internationale, ci un viitor model Audi in toata regula.

Din poze putem deduce ca viitorul RS5 Convertible va imprumuta din liniile stilistice ale actualului RS5 Coupe facelift, iar plafonul retractabil textil va fi asemanator celui folosit in prezent de modelele A5 si S5 facelift, care si-au facut debutul in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt de saptamana trecuta.

Citeste tot articolul in Top Gear

FOTO: Top Gear

Viziune frantuzeasca pentru Ferrari 458 Italia... T32, prototipul electric de la Gordon Murray Design...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri