Antena Căutare

IPOTEZA: Prima fotografie cu Dacia Lodgy?

Graficienii de la Car Magazine au randat pe computer noul model Dacia Lodgy, plecand de la masina de curse Lodgy Glace, ce a fost prezentata oficial acum circa o saptamana de Renault, la Paris.

Oficial, nu se stie cum va arata primul MPV din istoria Dacia. Plecand insa de la liniile anuntate de bolidul ce va participa in "Formula 1 pe gheata", cum este supranumit Trofeul Andros, si combinandu-le cu elemente de la Logan MCV si Renault Scenic, graficienii au putut construi un model ce ar putea fi foarte apropiat de masina de serie, asa cum s-a mai demonstrat si in alte cazuri.

2011/11/21//436091-dacia_lodgy_glace.jpg

Conform Renault, "Dacia Lodgy este sora mica, dar rebela a masinii de familie pe care Dacia o va prezenta la Geneva 2012″. Iar numele evoca notiunea unui interior generos ca spatiu si o lume a familiei, adica exact trasaturile de baza ale unui MPV compact, cum ar fi, de exemplu, Opel Zafira sau Chevrolet Orlando.

Surse din cadrul Renault au declarat, sub protectia anonimatului, ca MPV-ul Dacia va fi oferit in doua versiuni, cu 5 si 7 locuri, si ca isi va pastra caracterul "low-cost". De asemenea, exista zvonuri ca Dacia va dezvolta si o utilitara pe baza lui Lodgy.

Foto: Car Magazine

Audi A1 Sportback 2012, prezentat oficial... FOTO-Spion! BMW Seria 4 Cabrio...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x