Căutare Live

Îți plac mașinile germane? Iată care sunt cei mai mari producători germani de autoturisme!

Mașinile germane sunt cele mai bine cotate autoturisme de pe piața autoturismelor. Iată care sunt cei mai mari producători germani de mașini:

Mașinile germane sunt cele mai bine cotate autoturisme de pe piața autoturismelor.

Iată care sunt cei mai mari producători germani de mașini:

Mercedes este lider de piață, cu cele mai mari vânzări înregistrate de-a lungul timpului. Au fost vândute circa 1,04 milioane de mașini în prima jumătate a lui 2016, în timp ce BMW a înregistrat vânzări de 986.557 de unităţi, iar pe locul trei se află Audi cu 953.281 de mașini vândute.

Vezi cele mai noi oferte cu mașini marca Mercedes scoase la vânzare pe CarZZ.ro.

Cel mai bine vândut model din gama BMW este seria 3 care a înregistrat vânzări de peste 75.565 de unități la începutul anului trecut, în timp ce Mercedes Clasa C, a fost cumpărat de 88.370 de clienţi.

Audi A4 a fost cea mai bine vândută mașină fabricată de Audi anul trecut, cu vânzări de peste 85.247 mașini în Europa.

Mașinile germane oferă o calitate și un confort deosebit, tocmai de aceea ele rămân în topul preferințelor românilor. Găsește mașina pe care ți-o dorești pe CarZZ.ro, ai peste 85.000 de oferte cu mașini de vânzare.

Testul care face ravagii! Cei mai mulţi dintre adulţi greşesc răspunsul! Ce număr are locul de parcare ocupat?... Cutiile de viteze automate sunt pe cale de dispariție? Uite ce spun specialiștii!...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri