Antena Căutare

Iubitul tău este pasionat de mașini? Vezi ce cadou să-i faci!

Un studiu realizat de BMW a realizat că bărbații dezvoltă mai rapid o relație cu mașina lor decât cu o femeie pentru că simt că față de un autoturism nu au nimic de demonstrat și se simt complet relaxați.

Un studiu realizat de BMW a realizat că bărbații dezvoltă mai rapid o relație cu mașina lor decât cu o femeie pentru că simt că față de un autoturism nu au nimic de demonstrat și se simt complet relaxați.

Concluzia unui alt studiu este că bărbaţii vorbesc despre maşinile lor ca şi cum ar vorbi despre ei înşişi, în timp ce femeile percep maşinile personale ca pe o entitate diferită. Totodată, din anumite puncte de vedere am putea spune că bărbaţii şi-au păstrat o relaţie solidă cu maşinile pe care au construit-o încă de mici copii.

Pentru a le aminti de acea perioadă, dar şi pentru a transmite un mesaj subliminal care să stabilească faptul că relaţia voatră este una mult mai profundă, poţi alege pentru unul dintre modelele de mașini în miniatură pe post de cadou pentru iubitul pasionat de maşini, precum mașinuța care urcă pe pereți.

Cercetătorii din Austria au descoperit că, şi în tabăra cealaltă, femeile își pot schimba în mod inconştient percepția asupra unui bărbat în funcţie de tipul de mașină pe care acesta îl conduce.

Maşinile puternice şi cele sport sunt asociate de femei cu bărbaţi dominanţi şi puternici, femeile fiind obişnuite să judece caracterul unui bărbat în funcţie de maşina pe care acesta o conduce.

Poate şi din acest motiv şi pentru bărbaţi achiziţia unei maşini este o dovadă de succes pe plan personal, aşa cum este şi finalizarea şcolii sau găsirea unui job potrivit. Iar păstrarea unei bune imagini în societate depinde şi ea de maşina pe care un barbat o conduce, acelaşi rol fiind îndeplinit în cazul femeilor de haine sau de machiaj.

Şi totuşi, locul unei femei în viaţa unui bărbat nu poate fi luat aşa de uşor de nimeni. Dacă îi face plăcere să te aibă în dreapta lui şi să te plimbe sau dacă are foarte mare încredere în tine şi îţi dă cheile de la maşina lui, vei înţelege sigur care este diferenţa dintre tine şi maşina lui. Convinsă de acest lucru, nu ţi se va mai părea deloc greu să alegi cadoul potrivit pentru iubitul tău pasionat de maşini.

Intră pe Lajumate.ro și alege cadoul potrivit pentru iubitul tău, la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

COD RUTIER 2018. Ai mare grijă, poţi face închisoare dacă nu respecţi această regulă! Poliţia Rutieră face controale... Cursa care încinge industria auto: câte miliarde bagă giganții în mașini electrice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x