Antena Căutare

„Ia uite! Doamne, Dumnezeule!”. Un șofer de TIR, depășire extrem de periculoasă! A fost filmat! VIDEO

Un șofer de TIR a fost filmat făcând o depășire extrem de periculoasă, ce l-a determinat pe un șofer de pe cealaltă bandă să încetinească și să oprească.

„Ia uite! Doamne, Dumnezeule!”. Un șofer de TIR, depășire extrem de periculoasă! A fost filmat! VIDEO
Șofer de TIR, depășire periculoasă.

Depășirea periculoasă făcută de șoferul de TIR a fost filmată de camera de bord a bărbatului care a fost nevoit să încetinească și să oprească, ca să se asigure că nu va face un accident. Un impact cu acel TIR ar fi putut costa vieți.

Din imaginile video ce au fost publicate pe internet reiese că o tragedie s-ar fi putut întâmpla pe pe Valea Oltului, pe DN 7/ E 81, în judeţul Vâlcea, marţi, 21 ianuarie, dacă șoferul nu s-ar fi oprit pe marginea drumului ca să evite un accident provocat de acel TIR.

Conducătorul TIR-ului, care se îndrepta spre Sibiu, s-a angajat într-o depăşire riscantă, în zona bălţii Proieni, o zonă cu drum drept şi vizibilitate, unde se circulă de obicei cu mare viteză şi unde, de asemenea, au loc şi foarte multe accidente rutiere grave.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 13.17, după cum reiese de pe camera de bord ce a înregistrat întreaga întâmplare, precum şi reacţia şoferului prudent, dar şi a celor cu care se afla în maşină.

Bărbatul era împreună cu toată familia în maşină, după cum reiese din comentariile internauţilor. „La volan era un prieten de-al meu şi în maşină erau şi copii, toată familia”, potrivit adevarul.ro.

Pe fundal se aud mai multe voci: a unui copil mic, un pic agitat, apoi o voce de femeie, probabil mama care încearcă să-l liniştească oferindu-i apă şi a cărei primă reacţie când vede venind pe contrasens TIR-ul este: „Ia uite, mamă...!”. Iar la întrebarea micuţului: „Ce e?”, se aude o voce de bărbat, a şoferului: „Ia uite, mă!”, după care trage maşina pe dreapta drumului, aproape de bordură şi opreşte.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Autoritatea Rutieră Română: Am eliberat 1.816 autorizaţii de transport alternativ... Vehiculele diesel Jeep Grand Cherokee şi Vitara nu respectă reglementările europene referitoare la emisii şi riscă să fi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x