Live acumFilm: Razboiul stelelor - Trezirea Fortei
Prime Time 20:00iUmor

„Ia uite! Doamne, Dumnezeule!”. Un șofer de TIR, depășire extrem de periculoasă! A fost filmat! VIDEO

Un șofer de TIR a fost filmat făcând o depășire extrem de periculoasă, ce l-a determinat pe un șofer de pe cealaltă bandă să încetinească și să oprească.

Șofer de TIR, depășire periculoasă.

Depășirea periculoasă făcută de șoferul de TIR a fost filmată de camera de bord a bărbatului care a fost nevoit să încetinească și să oprească, ca să se asigure că nu va face un accident. Un impact cu acel TIR ar fi putut costa vieți.

Din imaginile video ce au fost publicate pe internet reiese că o tragedie s-ar fi putut întâmpla pe pe Valea Oltului, pe DN 7/ E 81, în judeţul Vâlcea, marţi, 21 ianuarie, dacă șoferul nu s-ar fi oprit pe marginea drumului ca să evite un accident provocat de acel TIR.

Conducătorul TIR-ului, care se îndrepta spre Sibiu, s-a angajat într-o depăşire riscantă, în zona bălţii Proieni, o zonă cu drum drept şi vizibilitate, unde se circulă de obicei cu mare viteză şi unde, de asemenea, au loc şi foarte multe accidente rutiere grave.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 13.17, după cum reiese de pe camera de bord ce a înregistrat întreaga întâmplare, precum şi reacţia şoferului prudent, dar şi a celor cu care se afla în maşină.

Bărbatul era împreună cu toată familia în maşină, după cum reiese din comentariile internauţilor. „La volan era un prieten de-al meu şi în maşină erau şi copii, toată familia”, potrivit adevarul.ro.

Pe fundal se aud mai multe voci: a unui copil mic, un pic agitat, apoi o voce de femeie, probabil mama care încearcă să-l liniştească oferindu-i apă şi a cărei primă reacţie când vede venind pe contrasens TIR-ul este: „Ia uite, mamă...!”. Iar la întrebarea micuţului: „Ce e?”, se aude o voce de bărbat, a şoferului: „Ia uite, mă!”, după care trage maşina pe dreapta drumului, aproape de bordură şi opreşte.

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro