Antena Căutare

Jaguar XF Sportbrake: Cu barca pe valuri

Nu, noul Jaguar familist (a se citi "brake") nu este o barca si nici nu se conduce ca atare. Doar imparte design-ul cu o salupa sport care, o data legata la carligul de remorcare, face aproape un tot unitar cu XF-ul Sportbrake.

Ideea unei barci care sa preia o parte din liniile unei masini nu este noua, fiind exersata de-a lungul timpului de mai multi constructori cu staif, precum Bentley sau Audi. Dar conceptul de "one-off design", in care arhitectura vehiculelor sa se completeze, este. Mai mult, speed boat-ul Jaguar, cu un parbriz panoramic, plonjat pe intreaga caroserie, si o serie de linii puternice si rafinate, trezeste amintirea D-Type-ului de alta data.

De asemenea, salupa de 6,1 metri lungime dispune de o punte acoperita cu lemn de tec, un arbore exotic de esenta tare, si finisaje din aluminiu polisat sau fibra de carbon, in timp ce cockpit-ul are o configuratie de 2+1 locuri. Deci, cei doi pasageri in plus si bagajele aferente care incap in noul Jaguar XF Sportback raman pe mal.

Design-ul barcii a fost dezvoltat cu ajutorul studiourilor Seventy Seven Design si Ivan Erdevicki Naval Architecture & Yacht Design, doua nume grele in aceasta industrie, iar chila este din fibra de sticla. Deocamdata insa, Jaguar nu a dat detalii si despre performantele speed boat-ului.

Peste 400 de drumuri, fara contracte de deszapezire. Autoritatile pregatesc tarusi de lemn si folii de plastic... Mercedes pregateste trei modele AMG pe platforma Clasei A...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x