Antena Căutare

Juke(eria) si-a incordat muschii: 5 stele Euro NCAP!

Nissan Juke a obtinut maximum de cinci stele la testul de siguranta Euro NCAP. Crossover-ul mic, atipic si indraznet al aliantei europeano-nipone a obtinut un punctaj de 87% pentru protectia adultilor si de 81% pentru protectia pasagerilor copii, acordandu-i-se nota maxima pentru protectia manechinului ce reprezenta un copil in varsta de trei ani.

Stabilitatea habitaclului la impact frontal si performantele autovehiculului la protectia pietonilor copii au contribuit, de asemenea, la clasificarea buna obtinuta de Juke.

Iar echiparea standard in ceea ce priveste siguranta pentru toate modelele Juke, ce include sistemul electronic de control al stabilitatii (ESP) si sase airbaguri, si-a spus si ea cuvantul.

VEZI rezultatele complete ale testului Euro NCAP!

De la lansarea din septembrie 2010, Juke, un model inovator si cu un design distinctiv, a accelerat pana la o cifra de vanzari de 32.000 de unitati in Europa, obtinand astfel 2% din segmentul "B".

In Romania s-au comercializat peste 160 de exemplare in ultimul trimestru al anului 2010 si peste 200 de exemplare de la lansare (octombrie 2010) si pana in prezent.

FOTO! Jeep Grand Cherokee diesel cu motor italian... Soferi, atentie la oua si piulite!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x