Antena Căutare

Kit One, infantil dar tentant?

Cei care isi petrec duminicile cu ochii lipiti de ecranele televizoarelor, uitandu-se la F1, cunosc foarte bine numele Magneti Marelli. Cum o mare parte dintre fanii F1 sunt in acelasi timp si fani ai masinilor italiene, s-ar putea ca vestea ca Elaborazioni 1919, divizia de tuning a Magneti Marelli, si-a indreptat tunurile asupra lui Alfa Romeo MiTo sa fie una grozava.


MiTo Kit One a fost indopat cu steroizi, asa ca de-acum are 31 de cai-putere in plus, o suspensie coborata cu 30 de mm si un set de evacuari cu nume cel putin dubios: Parco Chiuso.

Previzibil, noul sistem de franare este furnizat de Brembo, un motiv in plus de bucurie pentru cei care se dau in vant dupa lucurile produse in Cizma.

Exteriorul pe care Elaborazioni 1919 l-a pregatit pentru Kit One face masina sa fie de-a dreptul tipatoare, mai ceva ca un negustor de scrumbii afumate, intr-o piata aglomerata.

Pasajele rotilor au cele mai indraznete evazari pe care ni le puteam imagina, iar posteriorul dezvaluie un impresionant difuzor de aer, iar jantele negre se asorteaza cu cadranele blocurilor optice. Dupa ce a fost aleasa masina gay a anului, MiTo are o orientare tot mai confuza, dar cel putin, nu incepe sa o arda eco.

sursa: topgear.ro

foto: autoblog.com

Alcoolul la volan nu e bun. Dar in portbagaj?... FOTO: Noul Citroen C4 - Baby C5 conectat la 230v...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x