Antena Căutare

La donna e super mobile

Daca Al Capone ar mai trai, 612 Scaglietti s-ar potrivi nevoilor lui de zi cu zi, precum o manusa. Design impunator, putere la discretie si temperament latin.


Germanii de la Novitec se gandesc la toti cei care poarta in inima un ciob din personalitatea lui Capone, asa ca le aduc un Scaglietti adaptat nevoilor din prezent. Motorul V12 al grand tourer-ului a fost dus la 565 de CP, iar demarajul de la 0 la 100 de km/h se realizeaza in 3.9 secunde.

Pare suficient pentru acele momente in care nu prea ai timp sa prezinti actele la control, daca ma intelegi. Acul vitezometrului va trece de gradatia 325, spre bucuria politiei italiene cu ale sale Gallardo albastre.

Fiind un produs de tuning german, aplicat unei masini italiene, ai putea crede ca designul a fost lasat pe ultimul loc. Ai putea sa fii rau si sa spui ca nemtii nu au inteles nimic din toata treaba cu Renasterea. Ei bine, ai cam avea dreptate. Novitec 612 Scaglietti este orice, numai un triumf al frumusetii, nu.

Niste jante si un set nou de evacuare nu sunt de ajuns. Nu este urat, dar stopurile innegrite, par inspirate dupa retete ceva mai carpato-danubiano-pontice. Iar asta nu este ceva cool. Nu pe un Ferrari.

sursa: topgear.ro

Mira EV - prima masina electrica ce merge 1000 de km fara oprire... Sportivitate si lux, la plus Infinit(i)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x