Antena Căutare

Lada Gaga

Jeremy Clarkson, care poate sa faca orice, a spus candva ca un barbat adevarat nu citeste niciodata manualele cu instructiuni. Nu stiu daca sunt de acord cu asta. Sunt convins ca astronautii de pe Apollo au citit cateva veritabile carti cu instructiuni despre modulul lunar, asa ca ar putea spune despre ei ca sunt o adunatura de fatalai?

Cand vine vorba de masini insa, s-ar putea sa aiba dreptate. Chiar si masinile moderne, complicate, cu navigatie integrata si suspensii configurabile sunt construite destul de logic, si oricum manualele sunt atat de groase, incat ar trebui sa le iei cu tine in vacanta. Totusi, asumandu-mi riscul de a fi numit un papa-lapte, am sa citez din manualul cu instructiuni al masinii pe care tocmai am condus-o.

„Trage in sus manerul portierei pentru a o deschide din exterior. Iluminatul din interior se aprinde automat cand portiera este deschisa". Ce zici de asta? Nu mi-ar fi fost usor sa ma prind de toate astea de unul singur. Si continua: „Portierele au incuietori care pot fi actionate din exterior folosind butonul 1 si din interior folosind butonul 4. Din interior, portiera poate fi deschisa tragand de maneta, indiferent de pozitia butonului de blocare".

Citeste restul pe topgear.ro!

TopGear reinvie transmisia overdrive... Mercedes S Class de la Inden Design: solutie de compromis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x