Antena Căutare

Lanturile pentru zapada pot fi inlocuite cu huse

Sistemele antiderapare pentru masini nu se rezuma doar la clasicele lanturi. Magazinele de specialitate de la noi vand un set de huse care, o data monate pe cauciucuri, permit deplasarea prin zapada. Partea buna e ca se monteaza in mai putin de un minut.

Pentru siguranta in trafic pe timp de iarna, puteti opta pentru clasicele lanturi sau, mai nou, huse pentru cauciucuri. Parerile sunt insa impartite.

"Se poate monta pe salvari, fiind usor de pus, scurteaza timpul de ajungere la interventie", a declarat inginerul Emil Fratauceanu, director general firma importatoare. Husele au insa un avantaj: "in primul si in primul rand nu mai exista riscul de a se rupe si de a distruge masina", potrivit unui mecanic auto.

Husele au intrat pe piata romaneasca de acum trei ani dar putini soferi stiu de ele. "Am citit despre ele, pot inlocui lanturile care sunt foarte incomode de folosit in trafic", a spus reprezentantul unui service auto.

"Costa intre 250 si 280 de lei, si, ca si o noutate, acest produs e si pentru camioane", a precizat Emil Fratauceanu.
Husele se gasesc deja in multe hypermarketuri si in magazinele de piese auto.

Indiferent pentru ce varianta optati insa, trebuie sa fiti pregatiti daca plecati la drum iarna.

DRIVE TEST: Ford C-Max - noua generatie... De frica scumpirii taxei auto, vanzarile de masini rulate au crescut cu peste 80%...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x