Antena Căutare

Lotus vine in Romania. Da, ai citit bine!

Pe vremea cand inca jucai NFS, cu siguranta iti spuneai: "Ce tare ar fi Lotus-ul asta in realitate!". Ei bine, trecand peste zambetul tau ironic si peste faptul ca DVD-urile cu simulatorul inca stau aruncat pe undeva, prin cutiile tale cu nimicuri, afla ca una dintre cele mai mari dorinte ale tale se va realiza in curand.

Oamenii de la Lotus au pus la cale o debarcare in estul Europei, iar asta inseamna ca, pe langa Moldova, Serbia si Muntenegru, au planuri mari si cu piata romaneasca, iar maşinile Lotus vor fi importate si distribuite de catre compania Forza Rossa, în baza unui acord de exclusivitate.

Deschiderea oficiala a primului showroom Lotus in Romania va avea loc pe 24 februarie, in prezenţa lui Dany Bahar, CEO Lotus Cars Ltd, a lui Ion Bazac, presedinte al Forza Rossa si a fostului campion mondial de Formula 1, Nigel Mansell.

La inaugurare va fi prezentat monopostul Lotus Renault 2011, ce va debuta peste cateva saptamani in sezonul de Formula 1.

Vedeta lansarii va fi Lotus Esprit, a carui prezentare oficiala la Salonul Auto de la Geneva va avea loc la inceputul lunii martie, si care va fi disponibil din 2012. Alte modele ce vor putea fi vazute si achizitionate de la show-room-ul Forza Rossa sunt Lotus Elise, Exige si Evora.

Vrei si tu unul? Pune ceva bani de-o parte si treci pe la sala de forta!

Sursa: TOP GEAR

Vezi topul ADAC al celor mai ieftin de utilizat masini!... FOTO&Video-Spion! Renault R-Concept...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x