Antena Căutare

Masina "de fite" a Politiei, Lotus Evora S, nu are cauciucuri de iarna si sta pe tusa

Cu cauciucuri de iarna sau fara? Aceasta este intrebarea valabila nu doar pentru soferi, ci si pentru oamenii legii. Si, cum subiectul cauciucurilor de iarna este unul "la moda", gurile rele spun ca nici oamenii legii nu prea ar fi reusit sa-si echipeze pana in prezent toate masinile din dotare. Remuneratie mica, dupa buget! Insa, mare grija, ca, vorba aia, nici iarna nu-i ca vara!

"Autospecialele aflate in dotarea formatiunilor de Politie Rutiera au fost echipate corespunzator, cu anvelolope de iarna, in proportie de 100%, cele din cadrul structurilor de Ordine Publica au fost echipate in proportie de 85%. Pentru masinile ramase neechipate au fost demarate procedurile pentru echiparea corespunzatoare a acestora"


Doar la parada de 1 Decembrie

Potrivit unor surse din cadrul politiei, cea mai tare achizitie din dotarea Politiei Rutiere, automobilul Lotus Evora S, un model de peste 70.000 de euro- nu a fost si nici nu va fi echipata pentru perioada rece. Asa ca, "vitezomana" politiei, masina care poate atinge 100 kilometri pe ora in 4,8 secunde, va mai iesi o "tura" la parada de 1 Decembrie, dupa care va intra pentru o vreme "in somaj de iarna". Viteza maxima pe care o poate inregistra "bijuteria" de la Rutiera este de 208 km/h. Masina este folosita pentru supravegherea arterelor aglomerate, cu risc sporit si pentru misiuni de patrulare si interventie rapida. Asa ca, iarna, spun oamenii legii, nu prea ar mai avea atat de mult de alergat dupa soferii vitezomani... In plus, masina este joasa si nu ar putea inainta prin nameti chiar daca ar avea cauciucuri de iarna.

Citeste si Jurnalul

Foto: Intact Images

FOTO! Lodgy, noul model Dacia, prezentat in avanpremiera... Detalii despre viitoarea generatie a lui Mercedes-Benz S-Class...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x