Căutare Live

Mașini la care poți muta volanul de pe dreapta pe stânga

Însă, pe lângă costurile pe care le implică această operațiune, piese plus manoperă, trebuie să știți că nu toate mașinile suportă această modificare.

Românii sunt avizi de mașini ieftine și bune. O soluție de a le obține s-a dovedit a fi achiziționarea lor din Marea Britanie, urmând apoi să le înmatriculezi în România și să le muți volanul de pe partea dreaptă pe partea stângă.

Însă, pe lângă costurile pe care le implică această operațiune, piese plus manoperă, trebuie să știți că nu toate mașinile suportă această modificare. Mai exact, nu se poate transformă o mașină care a fost produsă exclusiv cu volan pe partea dreaptă. Mașinile care pot fi transformate din mașini cu volan pe dreaptă în mașini cu volan pe stânga sunt acele modele care au fost vândute în ambele variante.

Cât costă să muți volanul mașinii de pe dreapta pe stânga

Majoritatea modelelor cumpărate de români sunt modele populare care au fost produse cu ambele tipuri de poziție a volanului. În plus, că să poți schimba un volan de pe dreaptă pe stânga, ai nevoie de o mașină donatoare, așa că înainte să te apuci de această lucrare asigură-te că ai găsit o mașină pentru dezmembrat cu toate piesele necesare.

Vezi aici modele de mașini la care poți muta volanul de pe partea dreaptă pe partea stângă!

Testul care face ravagii! Cei mai mulţi dintre adulţi greşesc răspunsul! Ce număr are locul de parcare ocupat?... Veste bună pentru proprietarii de mașini! Vor fi scutiți de o serie de documente pentru înmatriculare. Dosarul ar putea ...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri