Antena Căutare

Mașinile care nu poluează și pentru care îți dă statul bani! Ce să cumperi în România

Rabla 2018 e și pentru mașini electrice. Poate prețurile ți se par cam mari în România, dar prin bani de la Rabla plus găsești câteva ceva de luat.

Rabla 2018 e și pentru mașini electrice. Poate prețurile ți se par cam mari în România, dar prin bani de la Rabla plus găsești câteva ceva de luat.

Fie că ești ecologist, fie că nu, viitorul va fi mai electric. Ca să te pregătești pentru el, poți începe de acum. Din fericire, ai parte și de suportul statutului ca automobilele electrice să nu ți se mai pară atât de scumpe.

Cel mai tare muzeu în care o să vrei să intri! E plin de microbi, dar asta e și ideea

Cifrele la nivel global arată că sub 10% din automobilele care se vând sunt mașini electrice. Încă nu putem vorbi de-o explozie a popularității sau vânzărilor, dar cert e că moda asta începe să fie luată mai în serios. Totodată, dacă vrei să cumperi în România, ai programul Rabla plus ca să iei la preț mai mic. Ca idee, la nivel mondial, cel mai popular model e BMW i3. Îl găsești și la noi.

Invenția care va salva milioane de vieți. A fost creată în Europa de Est și zboară ca un elicopter

Firesc, pentru că e vorba de mașini electrice, ai nevoie de priză de încărcare. România stă prost, București stă ceva mai bine. Ai peste 150 de puncte de încărcare în Capitală și, până în 2020, situația se va schimba destul de mult. Sigur, creșterea va fi în funcție de vânzările mașinilor. Din fericire, dacă alegi o mașină electrică, ai cum să afli unde sunt stații de încărcare, cum ar fi această hartă.

Vezi lista completa a masinilor electrice pe care sa dai bani

Un şofer din Cluj a primit o amendă uriașă după ce a făcut acest gest. Mulţi conducători auto procedează aşa!... Trei lucruri pe care le înveți după ce ți se strică mașina de firmă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x