Antena Căutare

Mașinile Euro 6, interzise la înmatriculare, de la 1 septembrie

Zeci de mii de români care şi-au cumpărat maşini noi în ultimele luni trebuie să le înmatriculeze de urgenţă. Este vorba despre autoturisme Euro 6.

Zeci de mii de români care şi-au cumpărat maşini noi în ultimele luni trebuie să le înmatriculeze de urgenţă. Este vorba despre autoturisme Euro 6.

Mai clar, maşinile din toată Europa sunt acum produse după un nou sistem de testare a emisiilor şi consumului. Ce nu se mai conformează, nu se mai înmatriculează de la 1 septembrie.

La Direcţiile de Înmatriculări, oamenii stau la coadă. Iar dealerii ar putea vinde la reducere maşini gata înmatriculate, care sunt deja pe stoc.

Mai aveţi la dispoziţie câteva zile, pănâ pe data de 31 august, pentru a veni cu numerele roşii să vă înmatriculaţi maşinile, dacă aţi cumpărat în ultimele luni un autoturism nou, euro 6 sau microbuz de pasageri.

Atenţie, de la data de de 1 septembrie nu vor mai fi omoligate maşinile pe norma veche.

Citește mai mult pe Observator.tv!

Ce amendă riști dacă parchezi pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități! Valoarea contravenției a crescut de CINCI ... Veste minunată pentru români. Guvernul oferă o sumă de 20.000 de lei celor care vor să își achiziționeze o mașină prin „...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x